Sponsored Link

2011年07月25日

Fried Chicken with Grated Daikon

Fried Chicken With Grated Daikon

It is the most common type of poultry in the world, and is prepared as food in a wide variety of ways, varying by region and culture. In Japan, it's also the same.
Ingredients:
(Serves 4)

* 2 boneless chicken thighs with skin
* 2 tsp soy sauce
* 1 tbsp sake
* potato starch
* grated daikon

Sauce

* 1 cup / 200 ml dashi stock
* 6 tbsp soy sauce
* 4 tbsp mirin sweet cooking sake
* 2 tbsp sugar
* shichimi seven spice chili pepper

Method:

1. Pour the dashi stock, vinegar, soy sauce, sugar and mirin in a pan, and mix.
2. Cut the chicken into bite-size pieces.
3. Add the soy sauce and sake, and mix it into the chicken with your hands.
4. Cover the chicken evenly with the starch, and deep-fry it at a temperature of between 180 to 200 degrees Celsius.
5.Pour the warm sauce over the chicken, add the Daikon-Oroshi (grated daikon).
6. Sprinkle some shichimito make it more spicy.

By JST
タグ:recipe
posted by jsato at 07:00| Comment(0) | Recipe | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。
※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。
×

この広告は1年以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。