Sponsored Link

2011年08月26日

Pork Ginger (豚肉の生姜焼き)

http://nzdaisuki.com/restaurant/upload_img/20091027221202pork%20ginger%20web.JPG
(Pork Ginger (豚肉の生姜焼き) / Image)

Pork Ginger is also one of popular dishes in Japan. Shoga means ginger in Japanese and Pork slices are marinated in ginger-flavored sauce and stir-fried.
Ingredients:
(Serves 4)

* 400g block pork
* 6 tbsp soy sauce
* 4 tbsp mirin sweet cooking sake
* 1 knob ginger
* shredded cabbage

Method:

1. Cut the half-frozen pork block into 3 to 5mm thick slices.

2. Put the pork between two layers of plastic wrap placed on a cutting board .Strike and press the pork with a rolling pin.

3. Grate the ginger. Add the mirin and soy sauce, and mix them well. The sauce is done.

4. Soak the pork in the sauce for about one minute, make sure not to soak it too long. Then brown it over a high heat.

By JST
タグ:recipe
posted by jsato at 07:00| Comment(0) | Recipe | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。
※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。
×

この広告は1年以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。